BEST GRIP SKRUVDUBB 7.3MM i gruppen Outlet - huvudgrupp / PRODUKTER / BestGrip hos AB RINDAB (1700.200.1)
BEST GRIP SKRUVDUBB 7.3MM

BEST GRIP SKRUVDUBB 7.3MM

1680 kr / 1060 kr
Artnr:
1700.200.1
Antal: 
 • Information
  • BEST GRIP SKRUVDUBB 7.3MM

   Best Grip skruvdubb har en helt ny design och är inte utformad som en vanlig skruv. En skruv är det sista man vill få i däcket då det ger punktering kanske inte direkt men efter ett tag när däcket slitits ned.

   Best grip är platt i botten och sjunker därför inte ned mer och mer i däcket vid belastning. Utformningen i botten är så finurligt designad så att dubben inte ens kan skruvas igenom korden vid monteringen. Den stora gängan ser till att hålla i dubben flera gånger mer än en vanlig "skruv" gänga vilket minimerar risken för att tappa dubben efter en tids användning. Med den stora gängan som håller i dubben betydligt bättre behöver inte dubben skruvas lika djupt ner i däcket och kan därför monteras i däck som har lägre klackar.

   Best Grip dubben kan monteras i förborrade hål eller direkt i däcket utan förborrade hål. Best Grips hårdmetallspets av hög kvalitet ger en lång livslängd och används på allt från lätta motorcyklar upp till tunga entreprenadmaskiner.

   Dubben kan enkelt skruvas ut ur däcken om man önskar ta bort dom. Efter borttagning syns knappt ett märke i däcket. Dubben kan även limmas fast för riktigt extrem användning. Det är dock i 99\% av fallen inte nödvändigt. Limmet som rekomenderas är Loctite 496 eller 480.

   Dubben monteras enkelt med den medföljande hylsan som monteras i en vanlig batteridriven borrmaskin.

   Data:
   200 st. dubb i en förpackning
   1 st. verktyg för montering ingår
   Utstick 7.3mm
   Mått diam. 9.0mm längd. 20.8mm
   Djup i däck 13.5mm
   Minsta mönsterdjup 11.0mm
   Diameter hårdmetallspets 2.2mm

   Applikation:
   Dubben går att montera på de flesta typer av fordon men är rekomenderade för Enduro framdäck.

 • Data
 • Sprängskiss / Instruktioner